Botigues d’estris de cuina a Barcelona

Botigues d’estris de cuina a Barcelona des de fa més de 30 anys. A Teixidó Taula i Cuina som especialistes en la venda d’estris de cuina per a la llar i gadgets de cuina per a preparacions culinàries. Hem evolucionat amb els nostres clients i les noves tendències en el món de la cuina. Us oferim les últimes novetats de les millors marques del sector. Sabem que cuinar a casa s’ha convertit en un dels hobbys principals dels nostres clients. Gaudim ensenyant i explicant les últimes novetats i estris que arriben a les nostres botigues. A les nostres botigues d’estris de cuina de Barcelona treballem per oferir-vos cada vegada més i millors gadgets de cuina. Si desitges conèixer millor Teixidó Taula i Cuina o compartir la nostra passió culinària a la nostra web també hi podrás trobar:

  • Botiga on-line amb tot el nostre catàleg disponible i l’atenció personalitzada de la nostra botiga.
  • Tallers de cuina
  • Catàleg amb els nostres productes en estoc, de les millors marques mundials del sector.
  • Blog associat a la botiga on-line amb receptes dels nostres tallers, vídeos, programació mensual de tallers, trucs i consells, així com post diversos d’actualitat gastronòmica.
  • Xarxes socials actives. El nostre Facebook, Twittter i Instagram us presentan novetats, activitats, etc.

On podeu trobar-nos?

Desitgem que us agradi i que decidiu interactuar amb nosaltres a través d’aquesta pàgina, per poder compartir entre tots receptes, opinions i novetats. Us esperem a les nostres botigues de Barcelona. Ens podeu trobar a les botigues de Sagrada Família o del Poblenou. Ens encantará saludar-vos i compartir experiències i coneixements amb vosaltres. No ho dubteu! Passeu a visitar-nos.